Zit_Rug_steun

Rugkussen voor actief en comfortabel zitten. Een rugkussen biedt een ergonomische zithouding en voorkomt rugpijn. Zitten met een rugkussen stimuleert een juiste houding. Rugkussens worden aanbevolen vanuit de fysiotherapie en ergonomie omdat een rugsteun zorgt voor een goede zithouding en rugklachten voorkomt.
Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere en verschillende rugkussens.

 

Match-U Back 2 lendenkussen

De Match-U Back 2 lendenkussen vermindert vermoeidheid en ondersteunt de rug. Verlicht pijn en spanning in de onderrug. Inclusief elastische band waardoor het kussen op de goede hoogte blijft zitten.

Match-U Back-Sand lendensteun

De Match-U Back-Sand lendensteun is een kussen dat voorkomt dat u kunt doorzakken naar de meer bolle houding, en daarmee al te grote krachten op de tussenwervelschijf ontstaan Indien deze krachten toch ontstaan door langdurig zitten in een te bolle houding kunnen die uiteindelijk een beschadigende werking hebben op de tussenwervelschijf om de kern van de tussenwervelschijf.

Match-U anatomisch wigkussen

Het Match-U anatomisch wigkussen corrigeert de houding van bekken en rug.

Wigkussen Sissel Sit Standard

De Sissel Sit Basic zorgt voor een rechte zithouding.

Sissel Back rugsteun

Sissel Dorsaback car

Sissel Dorsaback+pad

De Sissel DorsaBack is een comfortabele zit- en rugsteun met een voorgevormd houten frame, daardoor heeft een prima ondersteuning aan uw gehele rug en houdt deze recht.

Sissel Tour lendensteun