Manutec pols duimbrace

Slechts
Ajouter au panier
  • Description

De Manutec Pols Duimbrace is een semi stijve pols- en duim  brace met snel vetersluiting en zowel aan de onder- en bovenzijde van de pols steunspalken.
 

De Manutec pols/duimspalk is een gecombineerde spalk voor uw pols én duim, die uitkomst biedt bij: gecombineerde pols- en duimblessures, rhizartrose, een ruptuur of verrekking van de gewrichtsband aan de binnenzijde van de duim ('skiduim'), peesontsteking (tendinitis), overbelasting van de pols- en duimgewrichten, lichte onstabiliteit en voor/na een chirurgische operatie en traumatische behandeling.
Middels de pols/duimspalk wordt uw carpometacarpale gewricht (de gewrichten in de hand die de middenhandsbeentjes laten bewegen ten opzichte van de handwortelbeentjes) gestabiliseerd. Met als uiteindelijk doel: pijnvermindering.

De Manutec pols/duimspalk biedt u veel (draag)comfort, dankzij de ademende stof waarvan de spalk is gemaakt. Tevens kunt u uw vingers vrij bewegen. Door het half ronde ontwerp van de spalk wordt uw duim goed gepositioneerd, dat eveneens bijdraagt aan het (draag)comfort. Middels de veters wordt de perfecte pasvorm geboden.

De Manutec pols/duimspalk is verkrijgbaar in verschillende maten, en in een linker- en rechteruitvoering. Uw maat wordt als volgt bepaald: meet de polsomvang.

Polsomvang

  • Maat 1: polsomvang 12 – 16 cm;
  • Maat 2: polsomvang 16 – 18 cm;
  • Maat 3: polsomvang 18 – 20 cm.